TACOS DORADOS (UPPOPAISTETUT TACOT)

TACOS DORADOS (UPPOPAISTETUT TACOT)

15-20 tortillaa, öljyä, täytevaihtoehdot: kanaa tai perunamuusia

Kanatäyte: 2 kananrintaa, 1 sipuli, 1 valkosipulinkynsi, suolaa

Laita n. puoli kattilallista vettä kiehumaan. Kuori sipuli sekä valkosipulinkynsi, halkaise sipuli. Lisää sipulin puolikkaat, kokonainen valkosipulinkynsi ja kananrinnat kiehuvaan veteen sekä lisää suolaa oman maun mukaan. Kypsennä miedolla lämmöllä n. 45 minuuttia. Kun kananrinnat ovat valmiit, suokaloi ne haarukalla.

Perunatäyte: n. 6 perunaa, suolaa, halutessasi hieman maitoa ja voita

Kuori ja keitä perunat. Kun perunat ovat kypsiä, muussaa ne perunasurvimella ja lisää suolaa oman maun mukaan. Voit halutessasi lisätä myös hieman maitoa ja voita.

Lämmitä tortillat kuumalla pannulla, näin tortilloja on helpompi käsitellä rullatessa. Lisää haluamasi täyte ja pyöräytä tortilla pieneksi rullaksi. Kuumenna tarpeeksi öljyä pienessä kattilassa tai pannulla niin että rullat peittyvät. Kun öljy on kuumaa, uppopaista rullat yksitellen tai laita muutama rulla yhteen grillitikulla. Rullat ovat valmiit kun ne alkavat saada hieman väriä ja muuttuvat rapeiksi. Nosta rullat varovasti pois öljystä ja kuivaa ylimääräinen öljy talouspaperiin.

Tags:
,